137ο Podcast

Podcast Guest “It's a long road”  είναι ο  δρομέας και προπονητής Κώστας Χουβαρδάς.  Ο Κώστας υπήρξε στο παρελθόν επαγγελματίας δρομέας, αργότερα δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός και τώρα πλέον με ιδιαίτερες διακρίσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι προπονητής και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου αλλά και πιστοποιημένος προπονητής Crossfit. Τον τελευταίο χρόνο μάλιστα κυκλοφορεί και το βιβλίο του με το όνομα ΕΠΤΑ, όπου μας περιγράφει πως κατάφερε να τρέξει 7 Μαραθώνιους σε 7 συνεχόμενες εβδομάδες, σε 7 διαφορετικές χώρες, όλους κάτω από 3 ώρες.

 

Με τον Κώστα Χουβαρδά θα έχουμε μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, αφού ο ίδιος με την εμπειρία του, θα μας δώσει τα κυριότερα tips και έναν πλήρη οδηγό για το πως θα τρέξει κάποιος τον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η διαδρομή του αγώνα του Authentic Marathon of Athens.

Kostas Houvardas
Facebook Profile: https://www.facebook.com/kostas.houvardas

 #################################

Buy a book
Free shipping using the word olaeinaidromos
Όλα τα έσοδα του βιβλίου θα δοθούν σε ιατρικό εξοπλισμό στο τμήμα του Παιδοογκολογικού του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

#################################
You can find the Podcast t-shirts through the site www.olaeinaidromos.gr or from the following link:

T-shirt – Everything Is Road
Sleeveless Road T-Shirt – Everything is Road

T-shirts are All Over Print, you will each be able to have your own name on the back, while the material used will be the best for runners, with technology Dry-Fit and Cool Max.

Also using the code oladromos23 you have a discount 10% on all other Athlon products.
————————-
Everything is a road:
Facebook Page
Instagram
website:
https://olaeinaidromos.gr